Skab dit eget rollespil med airsoftvåben

0
2170
rollespil

Er du interesseret i våben? Så vil du helt sikkert gerne være ejer af et airsoftvåben. Der findes flere butikker som udelukkende sælger våben og tilbehør til folk, der enen er i forsvaret eller hjemmeværnet. Der er mange mænd som bl.a. er interesseret i at bruge deres fritid på at rende rundt på en bane med våben. Der findes flere haller, som har baner opbygget af bygninger og lignende så spillerne rigtig kan føle at de er i krig mod hinanden. Man behøves slet ikke at købe sit eget våben – det er muligt at kunne låne hos spillehallen. Tjek mulighederne ud, så du ved hvilket våben du skal bruge.

Værd at vide om våben

På spillebanerne bliver der naturligvis ikke skudt med rigtige kugler. Airsoftvåbene er udstyret med plastic kugler på 6 mm i gennemsnit, som er beregnet til at man godt kan ramme sine modstandere. Der findes overordnet tre slags våben indenfor denne kategori, nemlig manuelle våben, elektriske våben og gas/CO2 våben. Forskellen på disse modeller er hvordan våbenet bliver affyret. Den manuelle udgave er designet til at man selv skal spænde fjederen op. Dette er den typiske og billige model at vælge. Samtidig er det denne model børn vil få, hvis de brændende ønsker sig et airsoftvåben. De elektriske våben fungerer ved at en gearkasse sørger for at fjederen bliver spændt op. De dyreste modeller indenfor airsoftvåben tilhører kategorien gas/CO2 våben og affyres via gastryk.

Derfor skal du prøve det

Det er meget forskellige holdninger til hvorfor fyre syntes at airsoftvåben er så fantastiske. For det første har mænd generelt set en fascination af våben. De er spændende at have i hænderne og kan en masse forskelligt afhængigt af hvilken model, du har købt. For det andet kan mange godt lide at leve sig ind i en anden verden, hvor dagligdagens bekymringer kan gemmes af vejen. Man kan løbe rundt på en bane og spille med alle de fyre, som har samme interesse som en selv. Mange mænd gør det til en hobby og deltager f.eks. hver onsdag eller hver anden weekend i et spil. Hvis du gerne vil lære nye mennesker at kende, så er det et godt sted at møde dem. Man har noget at snakke om fra start, da man deler den samme interesse.

Hvad koster det

Prismæssigt er det meget individuelt hvad den enkelte spiller skal give for et spil. Der findes forskellige pakkeløsninger man kan vælge imellem. Jo mere du inkluderer i prisen, desto dyrere bliver det som regel også. Det er muligt at kunne leje gevær, batteri, maske, kugler og lignende, så du ikke er nødsaget til at købe udstyret selv. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, da våbenet i sig selv ikke er helt billigt. Priserne varierer generelt fra spillested til spillested, så det kan være en god ide at sammenligne flere spillesteder med hinanden. På denne måde sikrer du dig at finde stedet, hvor du får mest ud af pengene.

Hvad skal du vælge

Airsoftvåben har forskellige egenskaber så det kan være svært at gennemskue hvilket våben, som du skal bruge. Hvis det er første gang du skal prøve at spille i en hal, så er det en god ide at få hjælp til at vælge et våben. På internettet kan du helt sikkert blive klogere på hvad der er godt og skidt ved forskellige våben. Danskerne er generelt gode til at give andre gode råd således, at man kan blive forberedt på hvad der findes af våben på markedet.

Få booket din første spilletime, så du kan komme i gang med at finde ud af om airsoftvåben er noget for dig.